BF1 Sanitizer tangan bersihkan tangan DudukRumah jangan ke sini ke sana 1

Link untuk beli sanitizer : https://sanitizer.bf1.my/
Whatsapp beli : +60123590344

Sanitizer Tangan Antibakteria
BF1 pengeluar dan pembekalan produk antibakteria dan sanitizer seperti Sanitizer Antibakteria Tangan, Sanitizer Antibakteria Lantai, Sanitizer Antibakteria Lantai, Tandas Sanitizer Antibakteria, Penyucian Antibakteria Antibakteria, Serum Penyucuk Antibakteria, Gel Penyucian Antibakteria, Antibakteria Sanitizer Alkohol, Spray Anticbacterial Sanitizer, Pembersih Antibakteria Detergen dan Antibakteria Alkohol Pembersih.

BF1 Dirumuskan Pelarut Tangan Antibakteria Pelembut Bukan Pembilasan Terbukti membunuh 99.99% bakteria dan virus berbahaya. Pembersih tangan berasaskan cecair mengelakkan kekumpangan pada tangan. Lindungi kulit mengikut garis panduan WHO dan rumusan yang disyorkan.

Jaminan Sanitizer Tangan Antibac: Kami menyediakan Jaminan Wang Balik 7 hari untuk semua Sanitizer Tangan Antibac. Sanitizer Tangan Antibac kami mengandungi 75% Alkohol, tiada bahan kimia berbahaya yang sesuai digunakan untuk semua jenis kulit dan selamat untuk bayi, kanak-kanak atau orang dewasa.

Bahan-bahan: 75% Ethanol Alkohol, Piroctone Olamine, Chloroxylenol, Ammonium Acryloyldimylylaurate, Gliserin, Aqua.

Bahan aktif: 75% Alkohol Ethanol, Piroctone Olamine, Chloroxylenol

Penggunaan arah: Sapukan langsung ke tangan, urut perlahan-lahan dan biarkan kering.

BF1 Anti-Bac Sanitizer Serum Non-Alkohol (Serbuk Serbuk Percuma) – NOT200303086K
BF1 Anti-Bac Sanitizer Non-Alkohol (Percuma Bilas Cecair) – NOT200303087K
Pertunjukan Sanitizer lebih berkesan mengenai Keputusan Ujian Membunuh Virus.
Bahan aktif: Surfaktan, Piroctone Olamine, Chloroxylenol
Penggunaan arah: Sapukan langsung ke kulit, urut perlahan-lahan dan biarkan kering.

BF1 Anti-Bac Sanitizer Serum 75% Alkohol – NOT200303421K
BF1 Anti-Bac Sanitizer 75% Alkohol – NOT200303089K
Pertunjukan Sanitizer yang berkesan mengenai Keputusan Ujian Membunuh Virus.
Bahan aktif: 75% Alkohol Ethanol, Piroctone Olamine, Chloroxylenol
Penggunaan arah: Sapukan langsung ke kulit, urut perlahan-lahan dan biarkan kering.

CDC mencadangkan mencuci tangan dengan sabun dan air apabila mungkin kerana mencuci tangan mengurangkan jumlah semua jenis kuman dan bahan kimia di tangan. Tetapi jika sabun dan air tidak tersedia, gunakan pembersih tangan dengan sekurang-kurangnya 75% alkohol boleh membantu anda mengelakkan sakit dan menyebarkan kuman kepada orang lain. Panduan untuk membasuh tangan dan penggunaan pembersih tangan secara berkesan dalam tetapan komuniti telah dibangunkan berdasarkan data daripada beberapa kajian.

Pembersih tangan berasaskan alkohol dengan cepat boleh mengurangkan jumlah mikroba di tangan dalam beberapa situasi, tetapi pembasuh tidak menghapuskan semua jenis kuman.

Dari 18 Mac hingga 30 April 2020, orang ramai tidak dibenarkan masuk ke kedai BF1 untuk mengurangkan hubungan kakitangan dengan orang ramai. BF1 masih akan menyediakan masa untuk mengambil atau kurier oleh Poslaju semua produk kecuali Alkohol dan Botol. BF1 memohon maaf atas sebarang kesulitan.

Kepada semua pelanggan yang berminati Anti-Bac Sanitizer, ialah beberapa soalan dan jawapan biasa:

 1. Apakah harga dan saiz pembungkusan yang kami ada untuk semua jenis Anti-Bac Sanitizer ?
  Jawapan: Semua informasi dalam https://sanitizer.bf1.my/
 2. Bagaimana jika saya ingin memesan sejumlah besar?
  Jawapan: Harga yang sama untuk semua jenis pesanan.
 3. Seberapa cepat saya dapat menerima pesanan saya?
  Jawab: Kami akan memproses pesanan paling mudah pada keutamaan pertama.
  a. Pengumpulan sendiri di BF1 – pesanan Hari Sama sebelum jam 11.00 pagi, selepas 11.00 pagi akan keesokan harinya.
  b. Kurier Dengan Pos Laju – Pesanan sebelum pukul 10 pagi akan dihantar kurir pada hari yang sama. Selepas 10.00 pagi akan keesokan harinya. (Pos Laju mengambil 1-5 hari bekerja)

Sekiranya anda memerlukan kami untuk membantu anda memproses pesanan, sila Whatsapp e-mel, nama, alamat dan nombor telefon kepada: +60123590344

Sanitizer Spray – Sanitizer Malaysia (English)

Sanitizer Spray – Hand Sanitizer Malaysia (English)

Sanitizer Tangan Antibakteria Semburan – Sanitizer Malaysia (Bahasa Malaysia)

抗菌消毒喷雾, 抗菌消毒洗手液, 消毒剂, 清洁剂, 消毒泡沫洗手液 (Chinese)

sanitizer, membersihkan, bf1malaysia, covid19, alkohol, semburan, pembersih, busa, basuh tangan, serum, tangan sanitizer, pembersih 5 liter, botol pembersih ,sanitizer diedarkan ,gel sanitizer, sanitizer malaysia, pembersih tangan, alkohol pembersih, semburan sanitizer, pembersih sanitizer, busa sanitizer, basuh, tangan pembersih, serum sanitizer, sanitizer antibakteria, pembersih tidak perlu bilas, sanitizer tak ada alkohol, pembersih cecair, tandas sanitzer semburan, sanitizer pelbagai guna, antibakteria,penyucian,pembersih,gel,semburan,pembersih tangan,buat sanitizer,pembersih badan,best sanitizer,bikin hand sanitizer,bahan-bahan sanitizer,hand sanitizer tanpa alkohol,membuat hand sanitizer sendiri,cara membuat Hand Sanitizer,borong hand sanitizer,tips cara sederhana membuat hand sanitizer,sabun,efektif,alkohol,bikin sendiri dirumah,pencuci tangan,pencuci sanitizer,pembersih sanitizer,sanitizer bf1,sanitizer,sanitizer malaysia,DudukRumah